Tuulilasin vaihto Oulussa nopeasti ja asiantuntevasti

Ota yhteyttä!
tuulilasin vaihto Oulussa.

Hajonnut tuulilasi on aina turvallisuusriski, olipa kyse mistä ajoneuvosta tahansa. Sen korjaaminen tulee suorittaa mahdollisimman nopeasti. Tuulilasia ei aina ole tarpeen vaihtaa, vaan sen voi myös tilanteesta ja vahingon laadusta riippuen korjata. Ammattitaidolla ja oikein korjattu tuulilasi ei kestävyydessään häviä ehjälle lasille. Me JK Ajoneuvolasituksessa olemme erikoistuneet niin tuulilasin vaihtoihin kuin kaikenlaisiin muihinkin ajoneuvojen lasitukseen liittyviin töihin ja löydämme ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa. Vahingon sattuessa soita meille, niin kartoitetaan tilanne. Tuulilasin vaihto Oulussa on vain yhteydenoton päässä!

Monipuoliset ajoneuvojen lasituspalvelut vankalla kokemuksella

JK Ajoneuvolasitus tarjoaa monipuoliset tuulilaseihin sekä muihin lasituksiin liittyvät palvelut Oulussa ja sen lähialueilla. Yrityksemme työntekijät ovat asiantuntevia ja kokeneita, toteutamme työmme aina varmasti ja huolella loppuun saakka. Toimimme tehokkaasti, emmekä anna asiakkaidemme odotella turhia. 


Kauttamme hoituvat seuraavat ajoneuvojen lasituksiin liittyvät palvelut: 

  • Tuulilasien ja muiden lasien vaihdot sekä tuulilasien korjaukset ajoneuvoihin, työkoneisiin ja kuorma-autoihin
  • Autojen tuulilasien ja muiden lasien vaihdot sekä tuulilasien korjaukset
  • Autojen tuulilasien myynti
  • Työkoneiden lasitukset
  • Vakuutusyhtiöiden lasinvaihdot

Asiantuntijat palveluksessasi!

JK Ajoneuvolasitus on täyden palvelun lasitusyritys, joka tarjoaa ammattitaidolla toteutetut tuulilasin vaihdot, korjaukset sekä muut ajoneuvojen lasitukseen liittyvät työt Kiimingin ja Oulun alueella. 


Myös tuulilasien myynti kuuluu kattavaan palveluvalikoimaamme, asennusta unohtamatta. Suoritamme tarvittavat lasitukset niin uusiin kuin vanhempiinkin henkilöautoihin, työkoneisiin ja kuorma-autoihin, merkistä riippumatta.


Meiltä saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua tehokkaasti, ja hajonnut tuulilasi korjaantuu käsissämme nopeasti. Joten, mikäli edessä on tuulilasin vaihto ja kaipaat asiantuntevaa tekijää, soita meille ja kysy lisää!

Katso yhteystiedot